top of page
White Structure

Onze diensten

Loeffen VvE Beheer biedt verschillende diensten aan; van hoogwaardig VvE beheer tot VvE advies op maat voor complexe nieuwbouwprojecten.  Voordat wij met u in zee gaan, kijken wij samen naar de wensen en behoeftes van uw VvE. Naast VvE beheer en advies, kan Loeffen VvE Beheer ook als professionele bestuurder voor uw VvE optreden. Dit doen wij nooit in combinatie met het VvE beheer om belangenverstrengeling te voorkomen.  

VvE beheer

Hoogwaardig VvE beheer met aandacht voor techniek; dat is waar Loeffen VvE beheer voor staat. Het persoonlijke contact met het bestuur vinden wij belangrijk. Wij zorgen voor uw gebouw alsof wij er zelf wonen. Wij geloven in full service beheer. Vooraf heldere afspraken, dus geen factuur achteraf voor meerwerk. 

huissleutels

VvE advies

Voor een VvE actief is moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van de verwachte onderhoudskosten en het opstellen van de concept akte van splitsing. Loeffen VvE beheer heeft veel ervaring met het activeren van VvE's en het adviseren van de projectontwikkelaar. 

Bouwkundig ingenieur

VvE bestuur

Vooral bij grote en complexe VvE's vraagt het bekleden van een bestuursrol veel aandacht en tijd. Gespecialiseerde kennis inzake het appartementsrecht is  essentieel. Loeffen VvE beheer kan voor uw VvE als onafhankelijke bestuurder optreden. Het bestuur professioneel geregeld, zodat u kunt genieten van uw woning.

Vergadering
bottom of page