top of page
IMG_3760.JPG

Over ons

Loeffen VvE Beheer is gespecialiseerd in het beheren van Verenigingen van Eigenaars. Wij zijn gevestigd in Gouda en beheren VvE's in de hele randstad. Wij bieden hoogwaardig VvE beheer en kenmerken ons door onze technische expertise en onze persoonlijke aanpak.​ Daarnaast adviseren wij projectontwikkelaars bij het opstarten van VvE's en kunnen wij als VvE bestuurder optreden. 

Hieronder vindt u meer informatie over onze aanpak en onze geschiedenis.

Onze aanpak

Hoogwaardig

Loeffen VvE Beheer is geen prijsvechter. Wij willen niet de goedkoopste zijn, maar de beste. Wij streven naar een hoog serviceniveau. Als eigenaar wilt u dat uw gebouw er netjes en verzorgd bijstaat. Onze filosofie is voor uw appartementencomplex te zorgen alsof wij er zelf wonen.

Betrouwbaar

De VvE gaat niet alleen over de esthetiek van het gebouw. Aan de basis staat altijd de veiligheid en gezondheid van de bewoners. Daarom is het belangrijk met een betrouwbare partner samen te werken. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dit is ons motto. Wij komen onze afspraken na. En als dingen onverwacht niet lukken, geven wij u een seintje. 

Proactief

Een goede beheerder komt niet pas in actie als zich problemen voordoen. Wij zijn regelmatig in uw gebouw aanwezig. Hierdoor zien wij snel welke risico's er spelen en kunnen wij vroegtijdig actie ondernemen. Ook zien wij erop toe dat contractpartners zoals aannemers of het schoonmaakbedrijf zich aan de gemaakte afspraken houden.

Eerlijk

Bij meeste VvE's zijn veel verschillende partijen betrokken: bewoners, het bestuur, aannemers en dienstverleners, de beheerder en eventueel verhuurders. Vaak spelen er verschillende en soms tegengestelde belangen. Om goed te kunnen samenwerken is  eerlijke communicatie essentieel. Wij brengen de verschillende partijen aan tafel en initiëren het gesprek. Ook wat ons eigen werk betreft gaan wij moeilijke gesprekken niet uit de weg. Alleen als de wederzijdse verwachtingen helder zijn, kan de samenwerking slagen.

Samen

Wij zien ons als adviseur van het bestuur. Als wij uw VvE beheren, betekent dat niet dat wij alles overnemen en bepalen. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk, maar de visie ontwikkelen wij samen. De vertrouwensband tussen het VvE bestuur en de VvE beheerder zien wij als basis voor succesvol beheer. Als uw VvE bij ons in beheer komt, zullen wij uitgebreid met u bespreken hoe u de toekomst van het gebouw voor zich ziet. Samen zetten wij een koers uit voor uw VvE. 

Onze geschiedenis

Veel van onze VvE's zijn al meer dan 10 jaar bij ons in beheer. Loeffen VvE Beheer is oorspronkelijk opgericht onder de naam Kiesenberg VvE beheer en van oudsher een administratiekantoor. De huidige eigenaar Mark Loeffen is sinds maart 2021 bij het bedrijf betrokken. Mark is van oorsprong als bouwkundige opgeleid en heeft veel ervaring opgedaan in dienst bij de grootste VvE beheerders van het land, zoals Grontmij, Verwey Vastgoed en MVGM. 

Voor meer informatie over de geschiedenis van Loeffen VvE Beheer, zie onze blog 'De weg naar Loeffen VvE Beheer'.

bottom of page