top of page

Over ons

Loeffen VvE Beheer is een gespecialiseerde VvE beheerder waar u terecht kunt voor het complete beheer van uw Vereniging van Eigenaren. Wij zijn gevestigd in Gouda en actief in de regio Gouda, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wij kenmerken ons door onze technische expertise. Vaak zien wij in een oogopslag of het technische onderhoud van een VvE op orde is. 

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier onder het kopje contact in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Geschiedenis

Veel van onze VvE's zijn al meer dan 10 jaar bij ons in beheer. Loeffen VvE Beheer is oorspronkelijk opgericht onder de naam Kiesenberg VvE beheer en van oudsher een administratiekantoor. De huidige eigenaar Mark Loeffen is sinds maart 2021 bij het bedrijf betrokken. Mark is van oorsprong als bouwkundige opgeleid en heeft veel ervaring opgedaan in dienst bij de grootse VvE beheerders van het land, zoals Grontmij, Verwey Vastgoed en MVGM. 

Onze kernwaardes

  • Betrouwbaar: Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Wij vinden het belangrijk dat u op ons woord kan rekenen. Maar ook als dingen niet mogelijk zijn, gaan wij het gesprek niet uit de weg. 

  • Pro-actief: Wij zijn regelmatig in uw gebouw aanwezig. Hierdoor kunnen wij actie ondernemen voordat problemen echt vervelend worden. Ook houden wij in de gaten of contractpartners zoals aannemers of het schoonmaakbedrijf zich aan de gemaakte afspraken houden.

  • Samen: Wij zien ons als adviseur van het bestuur. Samen zetten wij een koers uit voor uw VvE. 

bottom of page