top of page
Inloggen mijn V.v.E.
P1040016
P1050041
P1050039

Betrouwbaar VvE beheer in Gouda en de randstad.

Loeffen VvE Beheer is gespecialiseerd in het beheren van Verenigingen van Eigenaars. Wij zijn gevestigd in Gouda en beheren kleine en grote VvE's in de hele randstad. Wij kenmerken ons door onze technische expertise en onze persoonlijke aanpak.

Daarnaast adviseren wij projectontwikkelaars bij het opstarten van VvE's en kunnen wij als VvE bestuurder optreden. 

 

"Wij dragen zorg voor uw gebouw als een goede huisvader."

 VvE beheer

Betrouwbaar VvE beheer met aandacht voor techniek; dat is waar Loeffen VvE beheer voor staat. Het persoonlijke contact met het bestuur vinden wij belangrijk. Wij zorgen voor uw gebouw alsof wij er zelf wonen. Wij geloven in full service beheer. Vooraf heldere afspraken, dus geen factuur achteraf voor meerwerk. 

Advies

Voor een VvE actief is moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van de verwachte onderhoudskosten en het opstellen van de concept akte van splitsing. Loeffen VvE beheer heeft veel ervaring met het activeren van VvE's en het adviseren van de projectontwikkelaar. 

Bestuur

Vooral bij grote en complexe VvE's vraagt het bekleden van een bestuursrol veel aandacht en tijd. Gespecialiseerde kennis inzake het appartementsrecht is  essentieel. Loeffen VvE beheer kan voor uw VvE als onafhankelijke bestuurder optreden. Het bestuur professioneel geregeld, zodat u kunt genieten van uw woning.

Een greep uit onze portefeuille

 

Heeft u vragen over uw VvE, tarieven of wilt u een offerte ontvangen?

 

Neem dan contact met ons op. 

Profiel foto Mark.jpg

Mark Loeffen

Kramersweg 30

2804 JX te Gouda

Telefoonnummer: 0182- 748737

E-mail: info@loeffenvvebeheer.nl

KvK: 82155267

Btw-id: NL003649240B46

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page